Referenser

Från taket på Tele2 Arena till Bolidens djupa gruvor

Från travers och telfer till lättlastsystem och lyftdon. Nya installationer, uppgraderingar av lyftutrustningar eller blandningar av de båda.

Helst skulle vi vilja ta med dig på besök hos ALLA våra kunder. Men av naturliga skäl räcker ingen hemsida i världen till för detta. Det har nämligen blivit ganska många kunder med åren. Några axplock, som kan spegla vår verksamhet, vill vi i alla fall bjuda på.

Demateks lättlastsystem passar i trånga miljöer

Svetscontainers utrustas med lättlastsystem från Dematek

Allt fler kunder hyr komplett utrustade svetscontainers från IBECO, för VA-arbeten ute i fält. För att underlätta lyfthanteringen och samtidigt erbjuda en god ergonomi och arbetsmiljö har företaget valt att som standard utrusta sina containers med lättlastsystem från Dematek.

Läs mer
Travers-uppifran-lokalen

Lyckat demontage samt montage av ny travers hos Boliden

David Hellgren, servicegruppchef i Skellefteå, och hans team samt Hans Lundström på Boliden känner sig nöjda med demontaget av en gammal travers samt montaget av den nya traversen. Det fanns en hel del utmaningar med att få allt på plats, men med bra planering och samarbete så är nu den nya processkranen i drift.

Läs mer

Fördelar att hyra lyftutrustning för Moramast

Allt fler företag inser fördelarna med att koncentrera sig på sin kärnverksamhet och hyra in övriga tjänster och utrustning. Ett av dessa är Moramast som sedan flera år tillbaka hyr lyftutrustning komplett med service av Dematek.

Läs mer