Gör en intresseanmälan

Traversutbildning i VR

Traversutbildning i VR

Traversträning i VR

Dematek har tillsammans med experter på VR-bolaget Gleechi utvecklat en praktisk träningsmodul för traverskörning i VR. Denna innovativa leveransmodell av utbildning möjliggör ökad inlärning och minskad påverkan på den ordinarie verksamheten.

 

Stegvis process från enkel introduktion till avancerade lyft

VR-träningsmodulen börjar med en enkel och intuitiv introduktion till hur traversen fungerar. Nya lärmål och mer utmanande situationer läggs till steg för steg och snart genomför deltagaren komplicerade lyftmanövrar.

 

 

”Det var verkligen som att köra travers på riktigt” – Patrik, Westinghouse

 

Stort kundvärde

Att träna travers i VR upplevs ofta som nytt, kul och motiverande. Det kan i sin tur bidra till ökad inlärning, men det verkliga värdet är mycket mer konkret än så:

  • Enkel tillgång till traverser och ökad tid med aktiv körning
  • På kort tid hinna träna en stor bredd av olika typer av lyft
  • Minskad tid ur produktion för deltagaren
  • Mindre tid i dina lokaler och användning av din utrustning

Möjligt tillägg i alla typer av lyftutbildningar

VR-träningen har hittills används främst i omfattande traversutbildningar för kärnkraftsindustrin men går att inkludera i alla våra lyftutbildningar som ger traverskort: travers grund, repetitionsutbildning och enkla lyft.

 

100% upplever utbildningen som realistisk

100% föredrar utbildning som innehåller VR

100% rekommenderar denna VR-utbildning till andra

 

För att fullt ut förstå hur utbildningen fungerar rekommendera vi att testa på egen hand. Kontakta oss för att boka in en demo eller för att diskutera hur VR kan skapa värde för er verksamhet!

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

    Kontakta mig angående följande kurs/kurser:    Vill du komma i kontakt med oss på Dematek Utbildning är du varmt välkommen att ringa eller skicka ett mail. Du når oss på 08-603 34 00 eller utbildning@dematek.se