Traversservice

Traversservice

Traversservice

I den bästa av världar skulle dina lyftanordningar bekymmersfritt jobba på dag ut och dag in. Men tyvärr är det inte så enkelt. Det händer saker som gör att du behöver traversservice. Bromsarna börjar slitas, du hör oroväckande vibrationer eller har en kranbana som hackar. Och ibland blir det totalhaveri.

Oavsett om det gäller planerad eller akut service av traverser kan vi på Dematek hjälpa dig. Som ett av marknadens ledande företag inom traverser, telfrar och annan lyftutrustning kan vi service och säkerhet. Vi vet vad som krävs för att säkra en effektiv och säker arbetsmiljö i produktionsanläggningar med tunga lyft.

Planerad eller akut service av traverser

Den bästa försäkringen du kan ge dina traverser är att teckna ett löpande serviceavtal för regelbundet underhåll. Då kan du vara trygg i att dina kranar alltid är i god kondition. Serviceavtalet innebär att våra certifierade servicetekniker med jämna mellanrum tittar till dina lyftanordningar, utför planerat underhåll och åtgärdar det som behövs. Vi erbjuder även akutservice där vår serviceavdelning står redo att snabbt rycka ut om det uppstår ett oväntat driftstopp.

Märkesoberoende traversservice för både nya och äldre kranar

Eftersom vi är märkesoberoende kan vi utföra traversservice på alla fabrikat. Och med den breda kompetens som finns bland våra servicetekniker kan vi serva alltifrån trotjänare med 50 år på nacken till toppmodern utrustning med den senaste tekniken. Med vår erfarenhet av traverser, telfrar, svängkranar och annan lyftutrustning kan vi felsöka snabbt och åtgärda era problem.

Ibland händer det att någon del av kranen oväntat går sönder. Och vissa komponenter slits oundvikligen ut och behöver bytas ut med jämna mellanrum. Då kan du vara trygg i att vi har branschens största lager av reservdelar till traverser och andra lyftanordningar. Och skulle reservdelen mot förmodan inte finnas på lager kan vi tack vare våra goda leverantörskontakter snabbt få fram vad du behöver. Utmaningen är ofta störst när det gäller äldre kranar, men vi ger aldrig upp innan vi hittat rätt reservdel, hur svårt det än verkar.

För att dina traverser ska må så bra som möjligt och minimera behovet av service är det även en god idé att arbeta förebyggande. Vi hjälper dig gärna med rådgivning för hur du proaktivt kan jobba för att dina lyftanordningar alltid ska vara säkra och fungerande.

I Dematek har du kort och gott en trygg och kunnig servicepartner som alltid finns där när du behöver traversservice.

Gör en intresseanmälan

Serviceförfrågan

Gör din intresseanmälan

    Markera de tjänster du är intresserad av: