Hydrauliska lyftbord från Edmolift

Hydrauliska lyftbord från Edmolift

Hydrauliska lyftbord

De enklaste typerna av våra lyftbord är plattformar som höjs och sänks till önskat läge. De går att placera på golvet eller i grop. Beroende på behov finns det olika attribut som formar lyftbordet för just dina förutsättningar.

Vi levererar allt från de enklaste borden till lyftbord som är utrustade för heavy-duty och intensiv körning. Våra hydrauliska lyftbord är mångsidiga och passar för många olika applikationer, till exempel inom träindustrin, verkstad, livsmedel och kemi. Dessa branscher har olika behov och kräver olika typer av lösningar. Gemensamt för alla är att kvalitetsprodukter effektiviserar arbetet och påverkar arbetsmiljön i positiv riktning. Genom att vara förutseende med både sin egen och medarbetarnas ergonomiska arbetssituation kan man göra stora ekonomiska vinster på minskad trötthet, sjukdagar och olycksfall. Den hydrauliska tekniken är enkel och säker att hantera.

I vårt sortiment hittar du bland annat:

  • Enkelsaxar
  • Horisontella dubbelsaxar
  • Vertikala dubbel- trippel- och quattrosaxar
  • Kajlyftbord

Du väljer själv om du vill hyra eller köpa bordet.

Se vårt sortiment av lyftbord & lyftvagnar

Svensktillverkade EdmoLift lyftbord för många behov 

Industrin och materialhantering är en ständig kombination. Lyftbord är en ideal lösning både för ergonomin och produktiviteten. Vi på Dematek tillhandahåller svensktillverkade kvalitetsbord från EdmoLift, vars lyftbord finns för alla tänkbara förhållanden. Borden är kraftfulla, stabila och smidiga, alltid designade med tanke på att vara ergonomiska. De finns i flera olika utföranden och modeller samt lyftkapaciteter mellan 500 kilo och 10 ton – det finns det lyftbord för varje behov! 

Men det är inte bara industrin som är en stor användare av lyftbord, Dematek levererar även till distributionslager, butiker och till olika serviceinrättningar.  

Köp hydrauliskt lyftbord och tillbehör hos Dematek 

Dessutom finns ett brett utbud av tillbehör som rustar bordet för dina behov och önskemål, exempelvis:

  • Skyddsräcke
  • Avrullningsstopp
  • Fristående hydraulaggregat
  • Lastklaff

Borden är utrustade med ett elektriskt plug-and play funktion som gör det enkelt att montera tillbehör. Samtliga europeiska säkerhetskrav är uppfyllda.

 

Alla lyftbord går i stor utsträckning att anpassa enligt dina behov. Kontakta oss på Dematek så berättar vi mer om vårt utbud! 

Kontakta oss