2023-06-13

S:t Eriks valde Dematek Utbildning

Allt började när Patrik från företaget S:t Eriks träffade Pasi i Demateks monter på underhållsmässan i Västerås. Att Dematek gjorde ett bra intryck och kunde erbjuda en helhetslösning när det gällde utbildningar var det som avgjorde att Patrik bokade ett möte med Pasi och Dematek Utbildning.

S:t Eriks är ett företag som startade sin första verksamhet 1888 och är idag Sveriges ledande leverantör av marksten, plattor, murar, block och VA system tillverkande i betong eller natursten. Man har varit leverantör i många stora och mindre projekt – från Riksdagshuset, Sergels Torg och förbifart Stockholm till garageuppfarter, uteplatser och trädgårdar runt om i Sverige.  S:t Eriks har flertalet fabriker runt om i Sverige med personal som har olika behov av utbildning för att kunna bedriva en säker och effektiv verksamhet.

S:t Eriks valde fem utbildningar ifrån Dematek Utbildning:

  1. Truckutbildning
  2. Travers inklusive säkra lyft
  3. Mobila arbetsplattformar
  4. Heta arbeten
  5. Hjullastare C2

”Vi på S:t Eriks är jättenöjda med de utbildningar som vi köpte av Dematek och vi skulle rekommendera dem till andra” 

Patrik Gustavsson, produktionstekniker och beställare av utbildningarna på S:t Eriks

Dematek Utbildning

Demateks utbildningar går att få skräddarsydda och kan bedrivas på vårt kurscentra i Västerås eller ute i dina egna lokaler. Våra utbildningar är oftast både teoretiska och praktiska, men vi har även utbildningar som går att genomföra på webben. I år har vi även lanserat en traversutbildning i virtual reality. Vi utvecklas ständigt för att kunna erbjuda våra kunder utbildningar utifrån deras behov. Vi har över 15 olika utbildningar inom säkerhet och lyft.

Kontakta oss om du behöver hjälp med att veta vilka utbildningar som du behöver: utbildning@dematek.se, 010-202 35 00

Se alla nyheter