2016-08-24

Dematek blir EdmoLift auktoriserade servicepartner

Dematek är Sveriges mest kompletta leverantör av lyftutrustningar.

Som generalagent för Terex Material Handling and Port Solutions GmbH DEMAG, kan vi erbjuda marknadens största produktsortiment för lyft och hantering. Dematek utvecklar, säljer och installerar produkter och lösningar för att lyfta och hantera stora som små laster. Med mer än 100 mobila servicetekniker placerade över hela landet och branschens största reservdelslager är vi också den bästa partnern när det gäller problemlösning.

Nu utökar vi vårt redan breda produktsortiment genom att bli återförsäljare av EdmoLifts produkter. Det innebär att du som kund kan vända dig till oss då du är i behov av lyftbord av högsta kvalité. Som första EdmoLift återförsäljare i Sverige blir nu Dematek också auktoriserad servicepartner till EdmoLift med utbildade servicetekniker över hela landet, så oavsett om du redan är kund till Dematek eller användare av EdmoLifts produkter kan du vända dig till oss då du behöver hjälp med servicen. Som avtalskund har du även förtur vid akuta serviceärenden.

EdmoLift är en av Europas största tillverkare och leverantörer av saxlyftbord, pallhanteringsprodukter och hjälpmedel för materialhantering. EdmoLift har med framgång installerat utrustning i företag av alla storlekar och industrisektorer som verkstad, tillverkning, förpackning, förädling, sjukvård och forskning i 50 år!

Demateks måtto är Trygga Lyft, vilket betyder att du skall känna dig trygg i att anlita oss som servicepartner. Vi vill att du skall ha en trygg arbetsplats med en väl fungerande utrustning att jobba med. Det får du om du ser till att kontinuerligt serva din utrustning.

Våra produkter från EdmoLift
Se alla nyheter