2020-12-04

Vi stärker vårt utbildningsteam i Norr

För att säkerställa trygga lyft i en verksamhet är kunskaperna hos kranförare och andra bland det viktigaste att arbeta med. Vi på Dematek har sedan lång tid erbjudit våra kunder utbildning inom bland annat lyft, fallskydd, mobila arbetskranar och ansvar.

För att ännu bättre kunna bidra till ökade kunskaper hos våra kunder i Norr har vi nu stärkt upp vårt utbildningsteam ytterligare, genom att certifiera Lars Olsson och Elias Rekonius som utbildare i Trygga Lyft.

Mer om Lars Olsson

Lars genomför utbildningar både hos Dematek i Örnsköldsvik och på plats hos kunder runtom i hela södra Norrland. Han har mångårig erfarenhet som servicetekniker och när han inte håller utbildningar så servar han våra kunders lyftanordningar.

”Utbildning för mig handlar mycket om att få människor engagerade. Att skapa förståelse för varför kunskapen är viktig och att utbildning kan göra skillnad”

Lars bor i Ovansjö och utgår från vårt kontor i Örnsköldsvik. Om du vill ha kontakt med Lars så finns han på telefon 0660-782 94 eller på mejl lars.a.olsson@dematek.se.

Mer om Elias Rekonius

Elias håller utbildningar i Skellefteå och andra orter i norra Norrland. Han har varit servicetekniker hos Dematek i flera år och har dessutom arbetat som gruvelektriker.

”Jag drivs av att lära andra sådant jag själv är intresserad av. Dessutom gillar jag att utmanas av svåra frågor från kursdeltagarna”.

Elias bor i Örviken och utgår från vårt kontor i Skellefteå. Om du vill ha kontakt med Elias så finns han på telefon 0660-782 89 eller på mejl elias.rekonius@dematek.se.

Se alla nyheter