2023-03-09

Välkommen Tomas- ny säljare i Stockholm!

Tomas Meurling, som utgår ifrån vårt Stockholmskontor, är säljteamets nyaste medarbetare som började hos oss i slutet av januari. Han efterträder Ulf Gustavsson, även kallad ”Ugge”, som jobbat med oss länge, men som nu valt att gå i pension. Han finns nu på plats för att hjälpa dig att hitta rätt lyftutrustning och servicelösningar. 

Vi är glada över att Tomas valt att bli en del i vårt Dematek-team och vi har ställt tre frågor till honom så att du kan lära känna honom lite bättre innan du fått möjligheten träffat honom.

Varför har du bytt jobb? 

Jag har tidigare jobbat med försäljning och som konstruktör mot komponenter och saknade möjligheten att få jobba med helhetslösningar mot kunden. Jag gillade Demateks platsannons och såg möjligheter för mig att utvecklas tekniskt och jag hade tidigare hört talas om Dematek och hade bara hört bra saker- det var en win-win situation! Dessutom så skulle jag få gå parallellt med ”Ugge” under 5 veckor och det kändes riktigt värdefullt och unikt att få en sådan bra introduktion hos en arbetsgivare.

Jag ser fram emot att träffa kunder och sälja in helhetslösningar

Vad har du gjort innan? 

I grunden är jag utbildad inom maskinteknik på KTH och har erfarenhet ifrån komponentförsäljning med roterande transmissioner och linjära rörelser. Jag har även drivit mitt egna bolag men när den här möjligheten hos Dematek dök upp så kunde jag inte motstå att söka jobbet då det kändes som att det passade min tekniska profil bra och att jag skulle få sätta ihop helhetslösningar för kunden.

Vad kan kunderna räkna med? 

När jag åker ut till kunderna så kommer de att få möta en person som är ödmjuk och bra på att förstå deras behov. Jag är bra på att lyssna och vågar fråga de där extrafrågorna som behövs när man är ny så att jag inte missar något. Det är väldigt viktigt för mig att kunden får den bästa upplevelsen och den bästa lösningen, så jag kommer även att ta med mig caset hem för att bolla och fundera tillsammans med vår kunniga och innovativa teknikavdelning. 

Om du vill ha kontakt med Tomas så finns han på telefon 010-202 35 77 eller på mejl tomas.meurling@dematek.se.  

Se alla nyheter