2023-03-13

Välkommen Charlie- ny tekniker i Eskilstuna!

Våra servicetekniker är Demateks viktigaste kuggar och vi är mycket stolta över dem. Därför vill vi presentera en av våra tekniker som började förra veckan. Han heter Charlie och är stationerad i Eskilstuna.

Vi passade på att ställa tre frågor när han började för att lära känna honom lite bättre.

Fokus på första arbetsdagen var att träffa servicegruppchefen Alf Johansson och få tillgång till dator, arbetskläder och bekanta sig med de interna systemen. Dagen innehöll även SSG- utbildning och Krankurs 1 som alla genomför som börjar på Dematek. Det blev även tillfälle att äta gemensam lunch och lära känna de nya arbetskamraterna.

Vi är glada att Charlie känner att han blivit väl mottagen och vill bli en del i vårt team på Dematek.

Varför har du bytt jobb?

Jag jobbade tidigare på ett företag som tornkransmontör men undan för undan så tog man bort förmånerna för oss som arbetstagare. Tillslut kände jag inte att det var värt att jobba kvar hos dem, så jag tog kontakt med min kompis Jörgen som jobbar på Dematek och hörde mig för om man behövde folk. Jag visste att Dematek är en bra arbetsgivare och har bra förmåner, så Jörgen var den första som jag kontaktade när jag väl bestämt mig för att byta arbetsgivare. Han tipsade mig om att skicka in en spontanansökan, vilket jag gjorde, och tillslut så dök en intressant tjänst upp och det är jag idag oerhört glad över. 

Jag är i bra fysisk form för de påfrestningar som kan bli aktuella framöver!

– Charlie Järvinen

Vad har du gjort innan?

Jag har lång vana att jobba på höga höjder utifrån mitt jobb som tornkransmontör. Det är ett rätt påfrestande jobb med mycket service och reparationer av kranar, så jag har erfarenhet av de arbetsuppgifter som jag nu kommer att arbeta med hos Dematek. Jag är dessutom i bra fysisk form för de påfrestningar som kan bli aktuella framöver. 

Vad kan kunderna räkna med? 

Jag är en ganska charmig person som är lätt att ha att göra med och jag är lyhörd mot kundens behov. Jag ser fram emot en ny start i ett företag så jag är väldigt taggad på att komma ut och träffa Demateks kunder och börja serva och reparera lyftanordningar. 

Om du vill ha kontakt med Charlie så finns han på telefon 010-202 35 54 eller på mejl charlie.jarvinen@dematek.se. 

Se alla nyheter