2023-02-06

Trygga lyft skapar nyfikenhet!

I två dagar befann vi oss på Euroexpo mässan i Västerås och det var väldigt kul att träffa alla som passerade och stannade till i vår monter. De som inte känner oss förvånades över vårt stora produkt- och utbildningsutbud och att vi erbjuder en stor serviceorganisation som är rikstäckande.

– Vårt erbjudande som företag är unikt och väcker stor nyfikenhet vilket gör att vi idag är marknadsledande på flera områden inom lyftteknik.

Vi är väldigt stolta över vårt företag och trivs med att ställa ut på mässor och berätta om vad vi erbjuder för att svensk industri ska kunna bedriva sin verksamhet med trygga lyft. Vårt erbjudande sträcker sig från tunga till lätta lyft med produkter ifrån världsledande märken. Vi genomför förebyggande underhåll, reparationer, konditionsanalyser och ombyggnationer runt om i hela Sverige. Såklart erbjuder vi även reserv- och slitdelar av av alla fabrikat. Vi har även ett utbildningsföretag med ett brett spektra av utbildningar för trygga lyft som bedrivs på vårt kurscentra eller ute hos dig.

Att få visa och berätta om det som vi är bäst på är verkligen det bästa med mässorna som vi deltar på. Extra kul är det att få uppmärksamhet av våra samarbetspartners på deras sociala media, som till exempel Bloomenhof Utbildning som uppmärksammade vår utbildningsverksamhet och vår utbildning i VR för traverser. Detta är en alldeles ny utbildning som vi erbjuder och känns som ett spännande utvecklingskliv för oss. Kolla gärna in vår film på Vimeo: https://vimeo.com/792916018

Totalt sett så har vi en jättefin känsla från mässan som Claes Hörnfeldt uttrycker det:

Det är kul med sådana här små mässor, de kostar inte så mycket och är heller inte så långa, bara två dagar. Som utställare tycker jag även att det positivt att mässan är utformad som en labyrint då alla faktiskt måste passera vår monter. I Västerås var dessutom mässan välbesökt.

Missade du oss denna mässa så finns det ny chans till hösten. Vi kommer att ställa ut i Norrland i städerna Sundsvall och Örnsköldsvik. Hoppas att vi ses!

Se alla nyheter