2022-12-13

Ny tekniker i Västerås, välkommen Anis Muhovic!

Våra servicetekniker är det viktigaste vi på Dematek har och vi är väldigt stolta över dem. Därför skulle vi vilja presentera en av våra tekniker i din region lite närmare.

Ett av de senaste nyförvärven är Anis Muhovic som utgår ifrån Västerås. Nu är han i full gång med att montera, reparera och serva lyftanordningar ute hos våra kunder i Västerås med omnejd.

Vi är glada över att ha Anis med i gänget och ställde tre snabba frågor till honom.

Varför har du bytt jobb?

Efter att ha haft ett jobb med väldigt många resdagar och nätter borta ville jag ha en tjänst där jag kan jobba dagtid och sedan åka hem till familjen. Jag kände till Dematek sedan innan via tidigare anställningar och när möjligheten att jobba som servicetekniker här dök upp tvekade jag inte att ta chansen. Det har jag inte ångrat en sekund – allt känns väldigt bra och roligt. Jag trivs med variationen i arbetsuppgifterna och att kunna styra över mina dagar själv – att ha frihet under ansvar. Att kollegorna är underbara göra inte saken sämre, bra arbetskamrater är A och O för att trivas på jobbet.

Vad har du gjort innan?

Mitt senaste jobb var på Northvolts batterifabrik och innan dess har jag arbetat som underhållstekniker på Forgex och även drivit eget företag under en period. I grunden har jag en gymnasieutbildning på industriprogrammet. Kunskaperna jag fått av mina tidigare erfarenheter har jag nu nytta av som tekniker på Dematek – skruvvanan finns, så att säga.

Vad kan kunderna räkna med?

När jag kommer på besök får kunderna möta en social och glad person som är lätt att ha att göra med. Jag tycker om att lösa problem och gör alltid mitt bästa för att hjälpa kunden.

Om du vill ha kontakt med Anis så finns han på telefon 010- 202 35 65 eller på mejl anis.muhovic@dematek.se.

Se alla nyheter