2022-11-11

Ny tekniker i Sundsvall, välkommen Fredrik Moberg!

Våra servicetekniker är det viktigaste vi på Dematek har och vi är väldigt stolta över dem. Därför skulle vi vilja presentera en av våra tekniker i din region lite närmare.

Ett av de senaste nyförvärven är Fredrik Moberg som utgår ifrån Sundsvall. Nu är han i full gång med att montera, reparera och serva lyftanordningar ute hos våra kunder i Sundsvall med omnejd.

Vi är glada över att ha Fredrik med i gänget och ställde tre snabba frågor till honom.

Varför har du bytt jobb?

Jag blev kontaktad av Dematek som frågade om jag var sugen på att byta jobb. Eftersom jag känner en som jobbar på Dematek hade jag hört att det var ett bra företag och jag fick också ett bra intryck när jag pratade med dem. Därför bestämde jag mig för att tacka ja till erbjudandet och det har jag inte ångrat. Jag trivs med arbetsuppgifterna, framför allt nymontage – de lite mer besvärliga jobbet där vi behöver montera ner den gamla utrustningen innan den nya ska upp. Jag gillar också att jobbet är fritt och flexibelt, det passar mig att kunna planera mycket av mina dagar själv.

Vad har du gjort innan?

De senaste 5,5 åren har jag jobbat på Carlhag med ungefär samma arbetsuppgifter som jag har nu, så jag kunde snabbt komma komma in i det nya jobbet. Innan det arbetade jag några år med högspänningsledningar på Eltel. Där var dagarna fyllda av stark ström på hög höjd och jag hann nog med minst tusen nätter på hotell under de åren. I grunden är jag utbildad till installationselektriker på gymnasiet och anläggningsmontör på yrkeshögskola.

Vad kan kunderna räkna med?

Kunderna får möte en serviceinriktad person som är lösningsorienterad och alltid vill kundens bästa. Dessutom är jag en ganska glad prick J

Om du vill ha kontakt med Fredrik så finns han på telefon 010-219 67 03 eller på mejl fredrik.moberg@dematek.se.

Se alla nyheter