Kranbanekrångel? Goda råd är inte alltid dyra!

Har ni problem med kranbanan? Det kan bero på flera olika orsaker. Vissa av dem kan man förstå mer om med hjälp av en kranbanemätning medan andra kanske hanteras bättre på annat sätt.

Fråga våra experter som just nu bjuder på kostnadsfri telefonrådgivning kring om en kranbanemätning kan bidra till att lösa era problem.

Telefonbaserad rådgivning

Vi ger telefonbaserad rådgivning, där ni kan beskriva er situation och varför ni tror att det kan vara något problem med kranbanan. Vi följer upp med frågor och ger råd om vad ni bör göra.

Våra branschledande experter

Våra experter har gjort ett stort antal kranbanemätningar och tillhör de få som är certifierade för att använda Demags avancerade lasermätningsutrustning.

Kostnadsfritt hela januari

Vi erbjuder upp till 30 minuters kostnadsfri rådgivning per telefon av någon av våra experter under januari månad. Dock med ett begränsat antal tillgängliga tider och enligt principen "först till kvarn".

Intresserad?

Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Vi kontaktar i så fall dig för boka in en tid med någon av våra experter.

Vill du istället veta mer om Demateks övriga sortiment och erbjudande inom lyftutrustningar och service, klicka här för att komma till vår hemsida.