Är du säker på att din kran är säker?

När en kran uppnått sin konstruktiva livslängd, ifall en återkommande inspektion uppvisar tydliga försämringar av kranens tillstånd eller vid ökning i antalet rapporterade fel så ska man genomföra en konditionsanalys för att säkerställa att kranen är säker att använda.

Det är inte alltid enkelt att avgöra när det är dags för en konditionsanalys. Är du osäker så prata med oss. Vi erbjuder just nu gratis rådgivning kring konditionsanalyser.

Telefonbaserad rådgivning

Vi ger telefonbaserad rådgivning, där ni kan beskriva er situation och varför ni tror att det kan vara aktuellt med en konditionsanalys. Vi följer upp med frågor och ger råd om vad ni bör göra.

Branschledande experter

Våra experter har gjort ett stort antal konditionsanalyser och har erfarenhet av allt från enklare standardkranar till stora, avancerade processkranar.

Kostnadsfritt

Vi erbjuder upp till 30 minuters kostnadsfri rådgivning per telefon av någon av våra experter. Dock med ett begränsat antal tillgängliga tider och enligt principen "först till kvarn".

Intresserad?

Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Vi kontaktar i så fall dig för boka in en tid med någon av våra experter.

Vill du istället veta mer om Demateks övriga sortiment och erbjudande inom lyftutrustningar och service, klicka här för att komma till vår hemsida.