2020-03-31

Information med anledning av coronaviruset

Vi på Dematek gör förstås vad vi kan för att bidra till samhällets hantering av coronaviruset.

Utgångspunkten för oss är att begränsa smittspridningen, samtidigt som både vår och våra kunders verksamheter behöver fortsätta fungera så att hjulen i ekonomin rullar vidare så gott det går.

Vi har en god situation för att minimera vår påverkan på smittspridningen. Vår personal är utspridd över hela landet och många arbetar med hemmet som bas. De tjänster vi utför hos våra kunder sker i allmänhet i verkstäder och andra lokaler utan fysisk kontakt med våra kunders medarbetare. Vi reser dessutom till våra kunder i egen bil.

Vi vidtar naturligtvis alla de försiktighetsåtgärder som våra myndigheter uppmanar oss att göra. Våra medarbetare stannar hemma vid minsta symtom på sjukdom och möten flyttas över till Skype. De som kan arbeta hemifrån gör det.

Efter 100 år i branschen så har vi varit med om utmanande situationer tidigare och vet att det är viktigt att hålla igång så nära det normala som möjligt. Vi kommer även i denna situation bidra till att våra kunders verksamheter fortsätter som vanligt utan onödiga avbrott.

Jonas Hörnfeldt, VD

Se alla nyheter