2023-09-11

Första leveransen från CMAK – nu i Huddinge

CMAK är vår nya leverantör och varumärke för traverser och lintelfrar med lyftkapacitet upp till 160 ton. Företaget är en välkänd aktör på den globala marknaden och levererar robusta traverskranar med ingående komponenter från välkända varumärken. Med CMAK kan vi fortsätta att erbjuda våra kunder specialanpassade traverskranar men även standardkranar upp till 80 ton till riktigt attraktiva priser.

Vår första leverans till Huddinge från CMAK är en 5 tons traverskran och två lintelfrar som efter att de mellanlandat på vårt lager i Huddinge ska upp till två av våra kunder i Norrland. En av fördelarna med CMAK: s traverskran är att det finns nästan inga begränsningar när det kommer till spännvidd på din travers. CMAK har ett modulsystem för sina traversbalkar som möjliggör hög flexibilitet och bidrar även till att fraktkostnaderna blir lägre.

Fördelar med CMAK

  • Högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser
  • Hög effektivitet och säkerhet
  • Korta ledtider och flexibel transport p.g.a. modulsystem
  • Intelligenta övervakningssystemet Hoistsense+ som standard
  • Omfattande erfarenhet av högt ställda krav på komponenter till traverser och traverskranar

CMAK: s traverskranar är byggda med kvalitetskomponenter från Siemens, Schneider, SKF, Telemecanique. Dessa komponenter bidrar till ökad livslängd på din travers och minskar risken för avbrott och stillestånd i din produktion. Vi kan även snabbt leverera reservdelar som bidrar till att du inte tappar effektivitet i din produktion.

CMAK är en traverskran för dig som vill ha en bra produkt till ett attraktivt pris!

Kontakta oss för mer information: 010-202 35 00 eller dematek@dematek.se

Se alla nyheter