2024-01-15

Dematek ställer ut på Underhållsmässan i mars med två montrar

Den 12-15 mars i år genomförs den stora underhållsmässan i Göteborg och vi på Dematek kommer att ha hela två montrar denna mässa. Vi är stolta över att kunna berätta om att vi kommer att ha en mässmonter i samverkan med Underhållsmässan, en monter där vi presenterar vår satsning på lyftutbildningar i VR. Syftet med denna monter är att visa upp vår innovativa utbildningsmodell – Virtual Reality, och ge deltagare på mässan en kostnadsfri utbildning (begränsat antal med anmälan). I den andra montern presenterar vi vårt helhetserbjudande för Trygga Lyft – produkter, servicetjänster och utbildning.

Demateks stora monter med produkter, tjänster och utbildningar.

Dematek är den mest kompletta leverantören av lyftutrustning som även erbjuder service och ett stort utbud av lyft- och säkerhetsutbildningar. På mässan kommer vi att ha en monter B04:42 på hela 66 kvadratmeter där vi presenterar vårt erbjudande som leverantör. Där kan du möta våra medarbetare som kan berätta om vad som händer på Dematek, marknadens mest kompletta leverantör inom lyftbranschen.

Vi kommer även att ha en monter där vi visar upp vår innovativa utbildningsmodell för lyftutbildningar i VR. Traversutbildning i VR – Dematek® Denna utbildningsmodell möjliggör ökad inlärning utan att påverka ordinarie verksamhet. Vi har haft flera deltagare som genomfört sin utbildning i Virtual Reality och 100 % är nöjda och skulle rekommendera den för andra.

För att kunna genomföra denna kostnadsfria utbildning behöver du:

  • en biljett till mässan och anmäla dig till utbildningen.
  • genomföra den teoretiska delen av utbildningen för Enkla Lyft innan du besöker mässan via webben.

Genomgång av lyftredskap sker på mässan med hjälp av våra instruktörer på mässområdet. Det finns ett begränsat antal platser och man kan max anmäla tre personer från samma företag.

All information om utbildningen och anmälan hittar du här: Dematek – branschens mest kompletta leverantör inom lyft och säkerhet. | Underhåll (underhall.se)

Vi på Dematek ser fram emot Underhållsmässan och möjligheten att presentera vår breda verksamhet för Trygga Lyft.

Välkommen att träffa oss på Underhållsmässan 12-15 mars!

Se alla nyheter