2018-12-17

Vi söker Utbildningsansvarig

Arbetsuppgifter
Dematek söker en utbildningsansvarig med fokus på materialhantering i industrimiljö. Du kommer ansvara för hela processen från utveckling och utformande av utbildningarna till genomförande och slutligen kvalitetssäkring. Till din uppgift hör även att samordna och utveckla ett tiotal egna lokala tekniker med utbildningsuppdrag. Utbildningsverksamheten vänder sig framförallt till externa kunder men även internt till egen personal. Vidare kommer du att delta i projekt/aktiviteter rörande kompetensutveckling i ett bredare perspektiv samt arbeta nära våra chefer med kompetensprövning.

Placeringen är på huvudkontoret i Huddinge, Stockholm men tjänsten innebär resor både till egna lokalkontor och kunder runt om i Sverige.

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som har erfarenhet som lärare/utbildare inom området materialhantering. Du har mycket god administrativ förmåga, är datorvan och har lätt för att uttrycka dig på svenska i tal och skrift. Kunskaper i tyska och engelska är meriterande. Du är både företagets ansikte utåt mot våra kunder och våra egna anställa så vi lägger stor vikt i din sociala förmåga att kunna lära ut och utveckla våra kursdeltagare.

Du är en god pedagog och kommunikatör i tal och skrift samt strukturerad och har förmåga att prioritera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. I rollen som teknikutbildare tar du eget ansvar och arbetar mycket självständigt, men det krävs också att du har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i team.

Ansökan
Mer information lämnas av VD Jonas Hörnfeldt 08-603 34 22 eller Personalchef Annika Björnberg 08-603 34 82. Skicka ansökan och meritförteckning på svenska till jobb@dematek.se

Sök jobbet härSe alla jobb