2019-03-25

Servicetekniker sökes till flera orter!

Arbetsuppgifter
Vi söker just nu servicetekniker för arbete med service, montage och installation av materialhanteringsutrustning såsom telfrar, traverser och dess kringutrustning.

I tjänsten ingår även att hos kund utföra behovsanalyser samt försäljning av företagets tjänster och produkter. Arbete är mycket självständigt och sker i stor utsträckning på egen hand. Du besöker våra kunder i en av våra välutrustade servicebilar.

Din kompetens
Du har teknisk gymnasieutbildning med elinrikting samt några års erfarenhet av att ha arbetat i industrin.

Allmän eller Begränsad Elbehörighet, grundläggande kunskaper och vana av felsökning, underhåll, PLC-programmering är meriterande.

B- körkort krävs. Arbetet är ibland fysiskt krävande och eftersom det sker på höjd krävs att du kan få godkänt tjänstbarhetsintyg för mast/stolparbete, även arbete under jord förkommer. Arbetet kräver att du obehindrat talar, läser och skriver svenska. Grundläggande kunskaper i engelska krävs.

Du har ett starkt teknikintresse, är noggrann, serviceinriktad och trivs med mycket kundkontakter.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett självständigt, flexibelt arbete med mycket kundkontakter och stort egenansvar gällande planering och utförande av våra serviceuppdrag. För dig med starkt teknikintresse och vilja att lära dig nya produkter finns det mycket att upptäcka. Vi har kollektivavtal, marknadsmässiga löner, arbetstidsförkortning, friskvårdbidrag mm.

Placeringsort
Just nu söker vi servicetekniker i eller kring  Linköping, Karlstad, Örebro och Västerås.

Övrigt
Tjänsterna är på heltid. För vissa av våra arbeten krävs säkerhetsklassad personbedömning. Vissa av våra kunder kräver alkohol- och drogtest. Du måste ha lätt att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och med lätthet använda administrativa datasystem.

Ansökan
Mer information lämnas av Personalchef Annika Björnberg 08-603 34 82. Skicka ansökan och meritförteckning på svenska till jobb@dematek.se

Sök jobbet härSe alla jobb