2018-05-25

Servicetekniker med elkunskaper till Göteborg & Landskrona

Dematek AB söker just nu servicetekniker för arbete med service, montage och installation av materialhanteringsutrustning såsom telfrar, traverser och dess kringutrustning. I tjänsten ingår även att hos kund utföra behovsanalyser samt försäljning av företagets tjänster och produkter.

Du har troligen erfarenhet från att ha arbetat några år i industrin. Du är helst utbildad elektriker med vana av felsökning och underhåll, kunskaper i PLC-programmering är meriterande. Du tycker om att ha kundkontakt och är van att jobba självständigt. Som person är du noggrann och tycker om att ge service. Tjänsten är på heltid och vi vill gärna att du tillträder så snart som möjligt. För tjänsten krävs innehav av giltigt B-körkort. Eftersom arbetet sker på höjd krävs att du kan få godkänt tjänstbarhetsintyg för mast/stolparbete, även arbete under jord förekommer.

Kvalifikationer

  • Teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande, företrädesvis el
  • Grundläggande kunskaper i el-teknik
  • Grundläggande kunskaper i mekanik
  • Grundläggande kunskaper i felsökning
  • Grundläggande kunskaper i underhåll

Vi erbjuder ett flexibelt arbete med mycket kundkontakter & stort egenansvar gällande planering och utförande av våra serviceuppdrag. Placeringsorten är i Göteborg men även andra arbetsområden i Sverige förekommer. Mer information lämnas av Servicechef Robert Scocchi 031-744 18 27 eller Lars Björklund 042-16 94 03

Skicka ansökan och CV på svenska med meritförteckning till jobb@dematek.se.

Sök jobbet härSe alla jobb