Både bredd och djup

Både bredd och djup

Vi finner lösningar på dina utmaningar

Dematek har 100 års erfarenhet av lyftanordningar och vi erbjuder både produkter och tjänster som passar alla behov på marknaden.

Vi har marknadens bredaste utbud inom lyftanordningar och det vi inte levererar själva har vi partners som kan erbjuda. Och eftersom vi servar allt vi levererar och mer därtill så kan du vara trygg i att en dialog med oss ger dig ett passande alternativ, oavsett vilka behov du har.

Vi är ledande inom konstruktion och montage av de mest komplexa kranlösningar som efterfrågas på marknaden och vi blir ofta anlitade för att hjälpa till med att lösa de svåraste utmaningarna, oavsett om det handlar om helt nya anläggningar eller ombyggnationer av befintliga. Tack vare den erfarenhet dessa specialutmaningar ger så har vi under lång tid byggt upp en enorm kunskapsbank om hur man kan lösa de mest krångliga situationer.

Även om de flesta av våra kunder har behov av mer standardiserade lösningar så har vi på Dematek alltså kunskaper och erfarenheter som kommer alla kunder till dels. Du kan vara trygg i att vi finner lösningar på de lyftutmaningar som just du har.

Serviceförfrågan

Gör din intresseanmälan

    Markera de tjänster du är intresserad av: