Processkranar för alla ändamål med säker strömtillförsel
Demag traverskran
Slider

Reservdelar till traverser, telfrar, kranar och lyftanordningarDemag reservdelar till lyftanordningar och lyfthjälpmedel  från DematekVi på Dematek vet att driftstopp i produktionen är mycket kostsamt. Det är därför självklart för oss att hjälpa våra kunder att minimera dessa kostnader genom att ha ett av marknadens största reservdelslager.

På vårt lager som ligger i Huddinge, utanför Stockholm har vi ett stort antal reservdelar passande både nya som gamla lyftanordningar ifrån Demag. Dessutom har våra drygt 100 servicetekniker reservdelar i sina bilar.

I händelse att den reservdel du behöver inte skulle finnas på lager, ser vi till att ta hem den ifrån Tyskland inom 24 timmar.

Stillestånd kostar mycket pengar och därför är helhetslösningar för Demags reservdelar ett nyckelord för oss. Oavsett om det gäller den minsta packningen till en motor eller växel, nytt styrkort till en telfer eller ett nytt manöverdon.

Behöver du hjälp att få fram reservdelar till andra fabrikat än Demag så hjälper vi förstås till även med detta. Som exempel kan nämnas att vi besitter ritningar till i stort sätt alla traverskranar levererade av ASEA.

Lägg därtill vår långa erfarenhet inom branschen och det stora antalet servicetekniker som vi har så har du i Dematek en partner du kan lita på.

Behöver du hjälp med reservdelar, kontakta Bert Eriksson eller Fredrik Eriksson.

Bert på telefon 08-603 34 15

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Fredrik på telefon 08-603 34 10

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Förfrågan

Namn (*)

Invalid Input
E-post (*)

Invalid Input
Postnummer (*)

Ange postnummer
Ytterligare info

Invalid Input
Företag (*)

Invalid Input
Telefon

Invalid Input
Förfrågan gäller följande (*)

Invalid Input


Ogiltig inmatning