Reservdelar och förbrukning

Reservdelar och förbrukning

Reservdelar till traverser, telfrar, kranar och lyftanordningar

Vi på Dematek vet att driftstopp i produktionen är mycket kostsamt. Det är därför självklart för oss att hjälpa våra kunder att minimera dessa kostnader genom att ha ett av marknadens största reservdelslager.

På vårt lager som ligger i Huddinge, utanför Stockholm har vi ett stort antal reservdelar passande både nya som gamla lyftanordningar ifrån Demag. Dessutom har våra drygt 100 servicetekniker reservdelar i sina bilar.

I händelse att den reservdel du behöver inte skulle finnas på lager, ser vi till att ta hem den ifrån Tyskland inom 24 timmar.

Stillestånd kostar mycket pengar och därför är helhetslösningar för Demags reservdelar ett nyckelord för oss. Oavsett om det gäller den minsta packningen till en motor eller växel, nytt styrkort till en telfer eller ett nytt manöverdon.

Behöver du hjälp att få fram reservdelar till andra fabrikat än Demag så hjälper vi förstås till även med detta. Som exempel kan nämnas att vi besitter ritningar till i stort sätt alla traverskranar levererade av ASEA.

Lägg därtill vår långa erfarenhet inom branschen och det stora antalet servicetekniker som vi har så har du i Dematek en partner du kan lita på.

Behöver du hjälp med reservdelar, maila då till dematek@dematek.se eller slå oss en signal på 010-202 35 10. Tryck siffran 2 för att komma till reservdelar.

Serviceförfrågan

Gör din intresseanmälan

    Markera de tjänster du är intresserad av: