2020-10-28

Servicegruppchef Örnsköldsvik

Som Servicegruppchef hos oss fyller du en viktig funktion, både i att leda det dagliga arbetet men även i att leda projekt från ax till limpa. Du erbjuds en varierad vardag där stort fokus ligger på att utveckla långsiktiga relationer med kunderna. Du kommer ansvara för en grupp servicetekniker i vår nordligaste region.

 

Dina huvudarbetsuppgifter:

– Försäljning av avtal, ombyggnationer och mindre entreprenader

– Ansvar för att kundavtal efterlevs och utförs på ett lönsamt, effektivt, professionellt och kvalitetsmedvetet sätt

– Projektledning

– Personalansvar för direkt underställd personal vilket bl a innefattar kompetensutveckling, personalplanering, utvecklings- och lönesamtal

– Ansvara för beläggning, arbetsplanering, fördelning och ledning av servicearbetet

– Säkerställa att underställd personal har erforderlig skyddsutrustning samt att de har kunskap om hur den ska användas

– Övrigt förekommande arbetsuppgifter på enheten.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst gymnasiekompetens gärna med någon påbyggnad inom ledarskap. Du har gärna ett par års erfarenhet från en liknande roll med personalansvar och vi ser det som en fördel om du kommer från en liknande bransch. Eftersom vi är en serviceorganisation med många interna och externa kontakter krävs ett kundorienterat uppträdande och mycket god social förmåga.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi vill att du är handlingskraftig med god samarbetsförmåga och stort engagemang för arbetet. Du är en tydlig ledare med god kommunikationsförmåga och du har ett starkt intresse av att skapa och bibehålla goda relationer med medarbetare, kollegor, kunder och övriga samarbetsparters. Vidare är du ödmjuk, empatisk och prestigelös. Vi ser att du är en van dataanvändare och har goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt. B-körkort är ett krav.

Din ansökan

Skicka din ansökan på svenska med meritförteckning till jobb@dematek.se. Frågor besvaras av VD Jonas Hörnfeldt 08-603 34 22 eller Personalchef Annika Björnberg 08-603 34 82.

 

Sök jobbet här


Se alla jobb