2023-05-17

Dematek Utbildning växer och vi behöver fler medarbetare!

Det är hög efterfrågan på våra utbildningar vilket göra att Dematek Utbildning nu söker efter 2 nya medarbetare. Dematek Utbildning är en del av Dematek och ett ledande bolag inom travers och lyft. Vi har ett brett utbud av utbildningar vilket gör oss unika på marknaden.

Traversförare Traverskort
Traversutbildning

Dematek Utbildning söker en kvalitetsfokuserad och driven säljande instruktör som brinner för att hjälpa företag att utveckla sin personal och genom rätt utbildningar säkerställa ett högt fokus på säkerhet. Vi har flera säljande instruktörer runt om i hela Sverige och vi har olika typer av leveransmodeller- från klassrum till webben. 2022 växte vi med drygt 100% och planen är att fortsätta växa och där blir du en viktig kugge.

Vi söker även en utbildningssäljare med flexibel arbetsort. Som utbildningssäljare kommer du jobba med att utveckla våra kundrelationer och växa vår verksamhet. Du kommer framför allt sälja färdigpaketerade produkter i korta säljcykler. Utöver detta sker viss försäljning till befintliga och potentiella storkunder på ett långsiktigt relationsbyggande sätt. Du kommer i vissa fall jobba med mer komplexa projekt som t.ex. VR-utbildning till storbolag som kan finnas i flera länder.

Välkommen att bli en del av teamet på Dematek!

Läs mer om tjänsterna och vårt erbjudande som arbetsgivare på vår karriärsida!

Se alla nyheter