2021-01-13

Industrielektriker, Trestad

Vi söker just nu servicetekniker för arbete med service, montage och installation av materialhanteringsutrustning såsom telfrar, traverser och dess kringutrustning ute hos kund inom Trestadsområdet – Uddevalla, Vänersborg och Trollhättan.

I tjänsten ingår även att hos kund utföra behovsanalyser samt försäljning av företagets tjänster och produkter. Arbetet är mycket självständigt och sker i stor utsträckning på egen hand. Du besöker våra kunder i en av våra välutrustade servicebilar.

Din kompetens
Du har teknisk gymnasieutbildning, grundläggande kunskaper och vana av felsökning, underhåll samt några års erfarenhet av att ha arbetat i industrin.

Allmän eller Begränsad Elbehörighet samt kunskaper i PLC-programmering är meriterande.

B- körkort krävs. Arbetet är ibland fysiskt krävande och eftersom det sker på höjd krävs att du kan få godkänt tjänstbarhetsintyg för arbete på höjd, även arbete under jord förkommer.

Du har ett starkt teknikintresse, är noggrann, serviceinriktad och trivs med mycket kundkontakter.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett självständigt, flexibelt arbete med mycket kundkontakter och stort egenansvar gällande planering och utförande av våra serviceuppdrag. För dig med starkt teknikintresse och vilja att lära dig nya produkter finns det mycket att upptäcka. Vi har kollektivavtal, marknadsmässiga löner, arbetstidsförkortning, friskvårdbidrag mm.

Övrigt
Tjänsten är på heltid. Placeringsorten är i eller kring Uddevalla/Trollhättan/Vänersborg men även andra arbetsområden i Sverige förekommer. För vissa av våra arbeten krävs säkerhetsklassad personbedömning. Vissa av våra kunder kräver alkohol- och drogtest. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till denna tjänst.

Ansökan
Mer information lämnas av Servicechef Håkan Andersson 031-744 18 02 och Personalchef Annika Björnberg 08-603 34 82. Skicka ansökan med personligt brev och meritförteckning på svenska till jobb@dematek.se

Sök jobbet här


    Se alla jobb