2021-11-24

Industrielektriker, Stockholm

 Arbetsuppgifter
Vi söker just nu industrielektriker för arbete med service, montage och installation av materialhanteringsutrustning såsom telfrar, traverser och dess kringutrustning ute hos kund.

I tjänsten ingår även att hos kund utföra behovsanalyser samt försäljning av företagets tjänster och produkter. Arbetet är mycket självständigt och sker i stor utsträckning på egen hand. Du besöker våra kunder i en av våra välutrustade servicebilar.

Din kompetens
Begränsad auktorisation för elinstallationsarbeten, tidigare kallad BB1, samt erfarenhet av industriarbete är ett krav. Grundläggande kunskaper och vana av felsökning, underhåll, PLC-programmering är meriterande.

B- körkort krävs. Arbetet är ibland fysiskt krävande och eftersom det sker på höjd krävs att du kan få godkänt tjänstbarhetsintyg för mast/stolparbete, även arbete under jord förkommer.

Du har ett starkt teknikintresse, är noggrann, serviceinriktad, trivs med mycket kundkontakter och har lätt för att kommunicera på svenska både muntligt och skriftligt.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett självständigt, flexibelt arbete med mycket kundkontakter och stort egenansvar gällande planering och utförande av våra serviceuppdrag. För dig med starkt teknikintresse och vilja att lära dig nya produkter finns det mycket att upptäcka. Vi har kollektivavtal, marknadsmässiga löner, arbetstidsförkortning, friskvårdbidrag mm.

Övrigt
Tjänsten är på heltid. Placeringsorten är i eller kring Stockholm men även andra arbetsområden i Sverige förekommer. För vissa av våra arbeten krävs säkerhetsklassad personbedömning. Vissa av våra kunder kräver alkohol- och drogtest. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till denna tjänst.

Ansökan
Mer information lämnas av Erik Sjöberg 08-603 34 18 eller Annika Björnberg 08-603 34 82. Skicka ansökan och meritförteckning på svenska till jobb@dematek.se

Sök jobbet här






    Se alla jobb