2019-09-27

Industrielektriker, Stockholm

Arbetsuppgifter
Vi söker just nu industrielektriker för arbete med service, montage och installation av materialhanteringsutrustning såsom telfrar, traverser och dess kringutrustning ute hos kund.

I tjänsten ingår även att hos kund utföra behovsanalyser samt försäljning av företagets tjänster och produkter. Arbetet är mycket självständigt och sker i stor utsträckning på egen hand. Du besöker våra kunder i en av våra välutrustade servicebilar.

Din kompetens
Du har Allmän Elbehörighet, grundläggande kunskaper och vana av felsökning, underhåll, PLC-programmering samt några års erfarenhet av att ha arbetat i industrin.

B- körkort krävs. Arbetet är ibland fysiskt krävande och eftersom det sker på höjd krävs att du kan få godkänt tjänstbarhetsintyg för mast/stolparbete, även arbete under jord förkommer.

Du har ett starkt teknikintresse, är noggrann, serviceinriktad och trivs med mycket kundkontakter.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett självständigt, flexibelt arbete med mycket kundkontakter och stort egenansvar gällande planering och utförande av våra serviceuppdrag. För dig med starkt teknikintresse och vilja att lära dig nya produkter finns det mycket att upptäcka. Vi har kollektivavtal, marknadsmässiga löner, arbetstidsförkortning, friskvårdbidrag mm.

Övrigt
Tjänsten är på heltid. Placeringsorten är i eller kring Stockholm men även andra arbetsområden i Sverige förekommer. För vissa av våra arbeten krävs säkerhetsklassad personbedömning. Vissa av våra kunder kräver alkohol- och drogtest. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till denna tjänst.

 Ansökan
Mer information lämnas av Alf Johansson 010-202 35 51 eller Annika Björnberg 08-603 34 82. Skicka ansökan och meritförteckning på svenska till jobb@dematek.se

 

Sök jobbet härSe alla jobb