2018-12-17

Dematek söker Affärsutvecklare med inriktning mot service och tjänster

Dematek är ett ägarlett familjeföretag och Sveriges mest kompletta leverantör av lyftutrustningar. Som generalagent för Demag Cranes & Components erbjuds marknadens största produktsortiment för lyft och hantering. Dematek utvecklar, säljer och installerar produkter och lösningar för att lyfta och hantera stora som små laster. Med mer än 90 mobila servicetekniker placerade över hela landet och branschens största reservdelslager är de också den bästa partnern när det gäller problemlösning. Dematek har idag ca 160 anställda och omsätter 250 mkr.
Om du vill veta mer, klicka här

Arbetsuppgifter
Ditt huvudsakliga arbetsområde kommer att vara att i samråd med Servicechef och Försäljningschef analysera marknaden för lyftdon och lyftdonsservice och finslipa vårt erbjudande till kund. I arbetsuppgifterna ingår att definiera och paketera servicetjänster inriktade mot svensk industri för att möte dess behov av ett bekymmersfritt krananvändande, färre stillestånd och minskade underhållskostnader.

Placeringen är på huvudkontoret i Huddinge, Stockholm men tjänsten innebär resor både till egna lokalkontor och kunder runt om i Sverige.

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig med civilingenjörsexamen i början av din karriär.

Du har mycket god administrativ förmåga, är en god kommunikatör i tal och skrift samt strukturerad och har förmåga att prioritera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du måste kunna arbeta självständigt, men det krävs också att du har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i team. Kunskaper i tyska är meriterande och engelska ett krav.

Ansökan
Mer information lämnas av VD Jonas Hörnfeldt 08-603 34 22 eller Personalchef Annika Björnberg 08-603 34 82. Skicka ansökan och meritförteckning på svenska till jobb@dematek.se

Sök jobbet härSe alla jobb